Deze whisky wordt op traditionele wijze gerijpt in Amerikaanse bourbonvaten en vervolgens "afgemaakt" in Tawny Port hogsheads, afkomstig uit de Douro-regio in het noorden van Portugal Lees meer..
Deze whisky wordt op traditionele wijze gerijpt in Amerikaanse bourbonvaten en vervolgens "afgemaakt" in Tawny Port hogsheads, afkomstig uit de Douro-regio in het noorden van Portugal. Tijdens deze tweede rijpingsperiode krijgt de whisky een rijke smaak van rood fruit die kenmerkend is voor de Port hogshead.
Tasting Notes:
Neus: Een perfecte balans van verse veenbessen en warme witte peper ontwikkelt zich tot een combinatie van zure frambozen en gekookt snoepgoed.
Kleur: Rijk amber met een koperen gloed.
Smaak: Heerlijke geroosterde eiken kruiden en hints van sinaasappelschil ontwikkelen zich tot een levendig contrast van wilde rode bessencompote en zure kersen, gevolgd door een rijk gestoofd gerstkarakter.
Deze whisky wordt op traditionele wijze gerijpt in Amerikaanse bourbonvaten en vervolgens "afgemaakt..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen