Puttend uit de rijkdom van het Bialowiezawoud, dankt Zubrówka Biala zijn onberispelijke zuiverheid en milde smaak aan zijn natuurlijke oorsprong en unieke receptuur. Biala wordt gemaakt van Poolse winterrogge.
Verfrissend zacht en ongelooflijk veelzijdig, onze likeur levert heldere en gedurfde jeneverbes aroma's met een uitbarsting van pittige citrus in de mond.
Net als een aantal van onze andere dranken is onze Savoury Gin begonnen als een distilleerderijproduct, dat uitsluitend werd geserveerd in ons huis aan Portobello Road 186.
Als u Gin Mare drinkt, waant u zich aan onze kust op het hoogtepunt van de zomer. Met de eeuwig blauwe hemel, de karakteristieke geur van rozemarijn, basilicum en tijm, de zeebries op uw huid
Wat is een betere manier om 25 jaar Citadelle Gin te vieren dan door een voortreffelijke limited edition te lanceren? Citadelle heeft hun Juniper Décadence Gin gecreëerd, een eerbetoon aan de jeneverbesboom
Tanqueray Flor de Sevilla gedistilleerde gin is een pittige, fruitige gin, met een bitterzoete smaak van de zonovergoten Middellandse Zee. Sevilla sinaasappels worden gedistilleerd met oranjebloesem en de vier botanicals van de klassieke London Dry gin
Aberfeldy 12 is gerijpt in een combinatie van sherry en bourbon vaten. Slechts een klein deel van de 2,5 mil. ltr. whisky uit de Aberfeldy distilleerderij komt als single malt op de markt. Het overgrote deel wordt gebruikt voor de blend van Dewar's White
Onze maltmeester Dr. Craig Wilson sleutelde urenlang aan het selecteren en harmoniseren van whisky uit 3 onderscheidende vattypes - refil, Pedro Ximenez Oloroso gekruid en first fill ex-bourbon - totdat hij precies het juiste recept vond.
Met de hand geselecteerde vaten van graan- en malt whisky worden aanvankelijk volledig gerijpt in Ex-Bourbon-vaten en vervolgens tot 12 maanden samen gehuwd in Midden-Amerikaanse rumvaten voor een uniek, gedroogd fruitprofiel.
Hints van leer, gepolijst meubilair en de knetterende stoffigheid van tientallen jaren oude pagina's op de neus. De smaak vertoond weelderige moutige tonen, tropisch fruit en Sherry-karakter, met een delicate maar aanhoudende turfsmaak.
De rhums Fruity Garden, Volcanic Smoke en Creole Spices zijn gericht op barprofessionals en rum aficionados die de knowhow van Rhum J.M willen verkennen door middel van deze nieuwe referenties.
De rum heeft tussen de 12 en 14 maanden gerijpt in ex-Bourbon-vaten, die de cooper bijzonder zwaar getoast heeft. Aan het sterke rookaroma worden limoen, suikerrietbloesem, honing en anijs toegevoegd.
Alle stappen van het productieproces heeft Appleton in eigen hand – de teelt van suikerriet, water uit eigen bron, fermentatie, destillatie en opslag – waardoor Appleton volledige controle heeft over het eigen product.
La Maison du Rhum Guatemala Botran batch #3 Solera is een honingriet rum. Dit gekookte rietsap houdt het midden tussen puur sap en melasse. Het is gedistilleerd in een multi-kolom systeem dat zeer lichte rum kan produceren.
De amberkleurige Ron Cristóbal Niña ruikt heerlijk naar gekarameliseerde suiker en fijne vanille. Kruidige tonen van eikenhout zorgen voor een harmonieus samenspel van smaken. De lichte en zoete smaak wordt vergezeld door aroma's die doen denken aan pure
Batch 7 van de Cask Strength serie van GlenAllachie bevat 56,9% alcohol en is gerijpt in grotendeels een mix van ex-Pedro Ximénez en ex- Oloroso puncheons, wat aangevuld is met een klein deel virgin oak vaten en ex-Rioja wijnvaten.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.