Deze Young Style jenever is gemaakt van 100% graanalcohol en gedistilleerde moutwijn. De verfijnde combinatie van beide distillaten, samen met enkele verrijkende smaken van specerijen, geeft Herman Jansen jonge jenever zijn meest aangename en zachte smaak
Deze jenever is gemaakt van 100% graanalcohol en authentiek gedistilleerde moutwijn, die minimaal 3 jaar heeft gerijpt. Een combinatie van beide distillaten samen met verrijkende kruiden en specerijen zoals jeneverbessen, zoethout, sinaasappel en anijs.
Intens diepe mouttonen. Een select deel van de moutwijnjenever wordt minimaal 10 jaar gerijpt op eikenhouten vaten, dit maakt het complex maar toegankelijk. Hints van pure chocolade, geroosterd hout, anijs en honing kenmerken deze jenever.
Gecombineerd tijdens vier uitzonderlijke distillaties en meer dan vijftien jaar gerijpt op eikenhouten vaten, kan de 15 years oude gemakkelijk een fijne single malt whisky evenaren.
De Schiedamse molen ‘De Vrijheid’ (1785) levert de verwerkte granen die volgens de eeuwenoude traditie in een koperen potstill worden gedistilleerd tot moutwijn waaraan specerijen zijn toegevoegd die zorgen voor een fris en kruidig karakter.
Een eerbetoon aan de jeneverhoofdstad ‘Zwart Nazareth’, bijnaam van de stad Schiedam in de tijd dat er meer dan 400 distilleerderijen gevestigd waren. Een blend van 5 jaar gerijpte moutwijn met een 3 jaar gerijpte speltjenever.
Een heerlijke combinatie van 10 jaar oude en 15 jaar oude moutwijnjenever gecombineerd met een unieke roggedistillatie. Ontwikkeld in samenwerking met enkele van de beste bartenders uit Rome.
Deze jenever is in 2010 gedistilleerd en tot 2014 op vaten gerijpt. Na een periode van vier jaar is de jenever overgeladen op oude portvaten en nog eens 10 jaar gerijpt!
Deze genever vult met zijn complexe & gebrande aroma’s het gamma perfect aan en onderscheidt zich daarmee van de jongere frisse genevers met hun peperige karakter.
Deze fruitige en plezierig lichte genever is gedistilleerd uit een mengsel van gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. Na drie distillaties wordt het resulterende distillaat gedeeltelijk nog een keer gedistilleerd met de kruiden als jeneverbes, zoetho
Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.
Deze genever combineert de specifieke kwaliteiten van drie verschillende granen. De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst
Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Dan wordt het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met zorgvuldig geselecteerde kruiden zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.
De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. De mais geeft een rijke zoetheid, de rogge geeft kruidige tonen en de gemoute gerst zorgt voor de ruggegraat.
Deze Zuidam Rogge Genever is door de extra lange rijping een zijdezachte maar zeer rijke genever. De unieke kruidigheid van de rogge wordt ondersteund met de smaken van de jeneverbes, zoethoutwortel en het anijszaad.
Deze speciale genever combineert de kruidigheid van het Spelt granen met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. De spelt genever wordt drie keer gedistilleerd in kleine roodkoperen ketels van een 100% spelt graan mengsel.
Deze jenever is gedistilleerd op 18 maart 2019 en heeft 4 jaar gerijpt in voormalig witte port vaten. De Genever werd op 27 april 2023 gebotteld als 1 van slechts 2293 flessen als een gelimiteerde small batch release.
Zuidam Oude Genever Moscatel 3 years old is een vatgerijpte oude genever van Zuidam Distillers uit Baarle Nassau. Deze jenever is gedistilleerd in 2019 en heeft 3 jaar gerijpt in Moscatel vaten alvorens in 2022 te zijn gebotteld op 38% in een 1 liter fles
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.