Deze jenever is gedistilleerd op 18 maart 2019 en heeft 4 jaar gerijpt in voormalig witte port vaten. De Genever werd op 27 april 2023 gebotteld als 1 van slechts 2293 flessen als een gelimiteerde small batch release.
Intens diepe mouttonen. Een select deel van de moutwijnjenever wordt minimaal 10 jaar gerijpt op eikenhouten vaten, dit maakt het complex maar toegankelijk. Hints van pure chocolade, geroosterd hout, anijs en honing kenmerken deze jenever.
Gecombineerd tijdens vier uitzonderlijke distillaties en meer dan vijftien jaar gerijpt op eikenhouten vaten, kan de 15 years oude gemakkelijk een fijne single malt whisky evenaren.
Deze speciale genever combineert de kruidigheid van het Spelt granen met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. De spelt genever wordt drie keer gedistilleerd in kleine roodkoperen ketels van een 100% spelt graan mengsel.
Een heerlijke combinatie van 10 jaar oude en 15 jaar oude moutwijnjenever gecombineerd met een unieke roggedistillatie. Ontwikkeld in samenwerking met enkele van de beste bartenders uit Rome.
Een eerbetoon aan de jeneverhoofdstad ‘Zwart Nazareth’, bijnaam van de stad Schiedam in de tijd dat er meer dan 400 distilleerderijen gevestigd waren. Een blend van 5 jaar gerijpte moutwijn met een 3 jaar gerijpte speltjenever.
De Schiedamse molen ‘De Vrijheid’ (1785) levert de verwerkte granen die volgens de eeuwenoude traditie in een koperen potstill worden gedistilleerd tot moutwijn waaraan specerijen zijn toegevoegd die zorgen voor een fris en kruidig karakter.
Zuidam Oude Genever Moscatel 3 years old is een vatgerijpte oude genever van Zuidam Distillers uit Baarle Nassau. Deze jenever is gedistilleerd in 2019 en heeft 3 jaar gerijpt in Moscatel vaten alvorens in 2022 te zijn gebotteld op 38% in een 1 liter fles
Deze jenever is in 2010 gedistilleerd en tot 2014 op vaten gerijpt. Na een periode van vier jaar is de jenever overgeladen op oude portvaten en nog eens 10 jaar gerijpt!
De graaneau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen rogge, maïs en gemoute gerst. De gemoute gerst zorgt voor de ruggengraat van de drank. De maïs geeft het een rijke zoetheid en de rogge kenmerkt de kruidige tonen.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.