Providence Dunder & Syrup wordt geproduceerd uit dunders, een bijproduct verzameld uit een eerdere distillatie en rietsiroop van de Cristalline-variëteit, van de Clairin-producent Michel Sajous. Fermentatie vindt plaats met natuurlijke gisten, met respect Lees meer..
Dunder & Syrup is de de tweede botteling van Distillerie de Port-au-Prince. De bijzonderheid van deze rum is de traditionele productiemethode. Deze release wordt geproduceerd uit siroop en sap van Cristalline suikerriet, waaraan "vinasse" (in het Engels "dunder" genoemd) van eerdere distillaties zijn toegevoegd. Het suikerriet komt van Michel Sajous, in Saint-Michel de l'Attalaye, 150 kilometer ten noorden van de hoofdstad.
Fermentatie gebeurt met geselecteerde gisten en dunder/vinasse van eerdere distillaties, waardoor de ontwikkeling van complexe geuren en smaken mogelijk is. De most die na de gisting wordt verkregen, wordt in twee fasen gedistilleerd in een door heet water verwarmde still. Het resulterende distillaat heeft een sterkte van ongeveer 73% die uit de still komt en wordt vervolgens geleidelijk teruggebracht tot 56% voor botteling.
Providence Dunder & Syrup wordt geproduceerd uit dunders, een bijproduct verzameld uit een eerdere d..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen