De rum heeft tussen de 12 en 14 maanden gerijpt in ex-Bourbon-vaten, die de cooper bijzonder zwaar getoast heeft. Aan het sterke rookaroma worden limoen, suikerrietbloesem, honing en anijs toegevoegd. Lees meer..
De kleinste Rhum Agricole-distilleerderij van Martinique ligt aan de voet van de Montagne Pelée, op vulkanische, vruchtbare grond. Rhum JM is de enige Martinicaanse rumproducent die 100 procent van zijn eigen suikerriet verbouwt. Door het vochtige en tegelijkertijd groeibevorderende microklimaat van het kleine Antillen-eiland heeft het een hoog suikergehalte. Slechts een uur na de oogst wordt de plant geperst om van het sap Rhum Agricole te maken. De rum heeft tussen de 12 en 14 maanden gerijpt in ex-Bourbon-vaten, die de cooper bijzonder zwaar getoast heeft. Aan het sterke rookaroma worden limoen, suikerrietbloesem, honing en anijs toegevoegd.
Karine Lassalle begeleidt de productie. Sinds 2017 is de specialist bij Rhum JM als kwaliteitsmanager en keldermeester verantwoordelijk voor de rijpende Rhum Agricole – en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zoals de serie “L'Atelier des Rhums”. De rums met buitengewone aromaprofielen zijn het resultaat van Lassalle's talent voor vaten en haar bereidheid om te experimenteren met suikerrietsappen, verwarmingstechnieken, houtsoorten en vatvolumes.
De rum heeft tussen de 12 en 14 maanden gerijpt in ex-Bourbon-vaten, die de cooper bijzonder zwaar ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen