Rom Rincon is gekruid volgens de klassieke Caribische traditie. De specerij die zij gebruiken is 'Yerba di Holé', een Bonairiaanse wilde basilicum die wordt gebruikt in de Bonairiaanse traditionele keuken. Lees meer..
Rom Rincon is gekruid volgens de klassieke Caribische traditie... De huidige Caribische rumdistilleerders hebben honderden jaren ervaring in het perfectioneren van de kunst van distilleren, rijpen en blenden. Vroeger was het nodig om kruiden aan rum toe te voegen omdat de rum zo grof en hard was dat zeelieden alle kruiden die ze hadden zouden mengen en mengen om de smaak te verbeteren en glad te strijken. We volgden deze traditie, maar begonnen met rum van hoge kwaliteit die we creëren in onze eigen artesische distilleerderij in het hart van Rincon. Een onderscheidende specerij die we gebruiken is 'Yerba di Holé', een Bonairiaanse wilde basilicum die wordt gebruikt in de Bonairiaanse traditionele keuken.
Cadushy Distillery produceert slechts kleine batches van deze rum en rijpen deze op Franse eikenhouten vaten om een rum te creëren die de naam van de hoofdstad van Bonaire waardig is. Rom Rincon won een zilveren medaille op de International Wine and Spirit Competition in Londen. En werd bekroond met een Gold Outstanding Trophy omdat hij de beste Rum & Cola was in de competitie van dit jaar.
zelf meegenomen uit Bonaire heerlijk lekker kruidig
zelf meegenomen uit Bonaire heerlijk lekker kruidig
Rom Rincon is gekruid volgens de klassieke Caribische traditie. De specerij die zij gebruiken is 'Ye..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen