De rhums Fruity Garden, Volcanic Smoke en Creole Spices zijn gericht op barprofessionals en rum aficionados die de knowhow van Rhum J.M willen verkennen door middel van deze nieuwe referenties.
Clément V.S.O.P. Rhum Agricole Vieux is een verfijnde en elegante rum, perfect om puur van te genieten of als basisingrediënt in premium cocktails. Het zorgvuldige rijpingsproces en het gebruik van vaten van hoge kwaliteit zorgen voor een goed afgeronde e
Eén van de beste witte rums die ik ooit geproefd heb. Fantastisch in een Daiquiri cocktail. De River Antoine Distillery is de oudste distillery (sinds 1785) op Grenada en wordt aangedreven door een nog steeds functionerende watermolen. De oudste in de Car
Takamaka Zepis Kreol is een gekruide rum van het eiland Mahé op de Seychellen. Hij wordt geproduceerd door de distilleerderij Trois Frères op het plantage-landgoed La Plaine St André, omgeven door exotische tuinen.
Takamaka Extra Noir is een blend van pot en kolom gedistilleerde melasse rum, geweekt met Frans eiken en vervolgens geperst met zowel Frans als ex-bourbon hout. Ten slotte rijpt de rum gedurende 60 dagen in ex-Franse sugar cane rumvaten.
Artesisch water en lokale kruiden zorgen voor heerlijk zachte noten en de sereen zuivere afdronk, gevolgd door aanhoudende tonen van vanille en karamel.
Zen Rum is een ongerijpte rum, die zeer snel in contact werd gebracht met ex-Bourbon Amerikaanse eiken vaten om de rum te kleuren met amberkleurige reflecties, en om een kruidiger en zoeter aromatisch profiel te creëren
Deze unieke daiquiri is bereid met Clairin, de beroemde rhum agricole uit Haïti. Clairin staat bekend om zijn traditionele productiemethoden, waarbij biologisch suikerriet wordt gebruikt dat groeit in de wilde terroirs van Haïti. Door spontane fermentatie
Natuurlijke ananas essences zijn toegevoegd aan Takamaka Blanc om deze rum te creëren. Barstensvol zoete ananas, Zannannan Rum vangt de jeugdige geest van de Seychellen.
Deze unieke daiquiri wordt gemaakt met Rivers Rum, afkomstig van de historische distilleerderij in het noorden van Grenada, aangedreven door een watermolen. Het suikerrietsap wordt gekookt en gefermenteerd met behulp van zwaartekracht en technieken die te
Deze rum, geproduceerd op de Seychellen, gebruikt het bronwater van het eiland en het fijnste suikerriet. Deze met kokosnoot geïnfuseerde rum gebruikt de klassieke Takamaka Blanc als basis en natuurlijke kokosnoot essences, wat resulteert in een tropische
Traditionele pot gedistilleerde Seychellen cane rum gerijpt in medium toast nieuw Frans eiken is gemengd met hun drie jaar oude ex-bourbon melasse rum en 8 jaar oude Bajan Foursquare melasse rum.
Pti Lakaz is een eerlijk testament van wat kan worden bereikt met vatrijping van rum op een tropisch eiland. Traditionele uit de pot gedistilleerde Seychellen cane rum uit vier verschillende vaten - waaronder twee portvaten - wordt gemengd met pot en colu
Uit de Distillerie de Port-au-Prince, in het hart van de hoofdstad van Haïti, komt de eerste Providence aged. Het kristallijne suikerriet dat wordt gebruikt voor de Providence rum komt van Michel Sajous
Deze strokleurige rhum agricole is gereduceerd tot 50% volume en gerijpt in nobele eikenhouten vaten, maar werd afgetapt vóór de vereiste drie jaar voor een 'aged rum'.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.