CHILI - MAIPO VALLEY
Donkerrode wijn met een aroma van bessen en kersen. In de smaak veel sappig fruit, wat kruidigs, beetje eucalyptus en een krachtige maar soepele afdronk.
Lees meer..
De vergisting is in roestvrijstalen cuves (gedurende 10 dagen) bij een temperatuur tussen 25ºC en 28º C om de fruitigheid te behouden en zoveel mogelijk kleur, geur en smaak uit de schillen te onttrekken. Een deel van de wijn rijpt op houten vaten om een goede structuur te krijgen.
Drinken bij: Rood vlees, wild, Hollandse kazen of gewoon zo los van genieten.
Proefnotitie: Donkerrode wijn met een aroma van bessen en kersen. In de smaak veel sappig fruit, wat kruidigs, beetje eucalyptus en een krachtige maar soepele afdronk.
Houdbaarheid: Nu op dronk en houdbaar tot ongeveer 5 jaar na de oogst.
CHILI - MAIPO VALLEY
Donkerrode wijn met een aroma van bessen en kersen. In de smaak veel sappig fr..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen