PROGRAMMA
13:00 - 14:00 / BLACK TOT RUM MASTERCLASS met Mitch Wilson € 10,00
13:00 - 14:00 / TURNTABLE WHISKY MASTERCLASS € 10,00
13:00 - 14:00 / RUM CASK AGING met Ian Hoyles (ovb) – Main Rum Company € 10,00
14:00 - 17:30 / MIDDAG SESSIE € 38,50
14:30 - 15:00 / SPEED-TASTING MOUNT GAY RUM / BARBADOS € 10,00
16:30 - 17:00 / SPEED-TASTING WESTLAND WHISKY / USA € 10,00
18:00 - 19:15 / PICCADILY DISTILLERY (India) – WHISKY/RUM MASTERCLASS € 10,00
18.15 - 19.30 / RUM BLENDING WORKSHOP met Joris Lincke - E&A SCHEER € 10,00
18.15 - 19.30 / HIGHLAND PARK WHISKY MASTERCLASS € 10,00
19:00 - 22:30 / AVOND SESSIE € 38,50
19:30 - 20:00 / SPEED-TASTING MOUNT GAY RUM / BARBADOS € 10,00
21:00 - 21:30 / SPEED-TASTING WESTLAND WHISKY / USA € 10,00
14:00 - 22:30 / PASSE PARTOUT / MIDDAG & AVONDSESSIE € 67,50