Deze rum, geproduceerd op de Seychellen, gebruikt het bronwater van het eiland en het fijnste suikerriet. Deze met kokosnoot geïnfuseerde rum gebruikt de klassieke Takamaka Blanc als basis en natuurlijke kokosnoot essences, wat resulteert in een tropische
Artesisch water en lokale kruiden zorgen voor heerlijk zachte noten en de sereen zuivere afdronk, gevolgd door aanhoudende tonen van vanille en karamel.
Takamaka Extra Noir is een blend van pot en kolom gedistilleerde melasse rum, geweekt met Frans eiken en vervolgens geperst met zowel Frans als ex-bourbon hout. Ten slotte rijpt de rum gedurende 60 dagen in ex-Franse sugar cane rumvaten.
Takamaka Zepis Kreol is een gekruide rum van het eiland Mahé op de Seychellen. Hij wordt geproduceerd door de distilleerderij Trois Frères op het plantage-landgoed La Plaine St André, omgeven door exotische tuinen.
Pti Lakaz is een eerlijk testament van wat kan worden bereikt met vatrijping van rum op een tropisch eiland. Traditionele uit de pot gedistilleerde Seychellen cane rum uit vier verschillende vaten - waaronder twee portvaten - wordt gemengd met pot en colu
Traditionele pot gedistilleerde Seychellen cane rum gerijpt in medium toast nieuw Frans eiken is gemengd met hun drie jaar oude ex-bourbon melasse rum en 8 jaar oude Bajan Foursquare melasse rum.
Deze uitzonderlijke spirit verwelkomt je met een frisse en verkwikkende neus, doordrenkt met de geur van sappige appels. Een harmonieuze dans van kruidige vanilletonen komt op uit het eikenhout en geeft diepte en complexiteit. In de mond is de textuur van
Deze Knockdhu heeft een droge, nootachtige neus die zich uitbreidt met het verstrijken van tijd in het glas. Er zijn amandelen en walnoten te bespeuren voordat er groene vruchten en bananenbroodtonen verschijnen. Het gehemelte is een al even complexe ontm
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.